Städning

Att få en professionellt utförd städning frigör inte bara tid utan du kan med gott samvete njuta av ett hem med skinande resultat där du vet att ingenting har missats. Med vardagens alla måsten förtjänar du att komma hem till en ren och skinande vardag.

Vi erbjuder olika abonnemang inom hemstädning; varje vecka, varannan vecka samt var fjärde vecka. Städningen utförs på samma veckodag och vi rekommenderar antalet timmar utifrån storleken på din bostad samt dina önskemål och behov. Du som kund har möjlighet att skräddarsy dina behov. Kvalitet och din trygghet är av största vikt och vi kan garantera samma städare om du så önskar.
För att tillgodose alla behov använder vi oss utav en checklista under städningen som lämnas kvar efter varje städning.

Vill du bli kund hos oss ring oss på 0707 833 919 för att boka tid för ett hembesök med provstädning till rabatterat pris.

Vid provstädningstillfället går vi igenom din bostad och ser över dina förväntningar och önskemål och städningen utförs efter det. Självklart är provstädningen ej bindande. Våra abonnemang har inga bindningstider endast en uppsägningstid på 2 veckor.

Självklart är hemtjänsterna upptagbara för RUT avdrag, för mer information klicka här.

Städning ska inte skada miljön. Därför använder vi uteslutande miljövänliga städprodukter som är säkra, både för planeten och för våra städare.

Klicka vidare på hemsidan för den städtjänst som passar just dina mål.